Hva kan du få oppleve ?

AROMATOUCH

De fleste møter stressende faktorer i hverdagen, både fra deres indre og ytre miljø, som har negative virkninger for deres generelle helse og velvære.

Disse negative forstyrrelsene forårsaker ubalanser i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer og helse.

AromaTouch jobber for å gjenopprette homeostase og minimere effekten av det indre og ytre stresset.

Behandlingen arbeider på disse 4 områdene :

Stress (Balance + Lavendel)

Immunsystemet (Malealuca+On Guard)

Inflammasjon (AromaTouch+DeepBlue)

Homeostase (Peppermint +WildOrange)

Aroma Touch er en teknikk hvor behandleren stryker 100% rene eteriske oljer av høy kvalitet inn i huden på klientens rygg,nakke,øre og under føtter + håndflate v/håndmassasje.

Det er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammasjon. Kombinasjonen av de 8 spesielt utvalgte oljene og berøringsteknikken på bestemte kontaktpunkter, har en enestående jordende effekt og fantastisk innvirkning på helse og velvære.

Målet er at man er avslappet og avbalansert etter endt behandling. Teknikken fremmer generell helse og velvære og kan støtte kroppen hos de som lider av stress,angst,depresjon,kronisk sykdom og smerte.

En Aroma Touch behandling er en rolig massasjeform som går inn og motvirker negative ladninger i kropp og sinn. Den løfter humøret og beroliger klienten så stress symptomer kan avta.

Virkningen av Aroma Touch er både fysisk, emosjonell, mentalt og spirituell.

Oljene går inn i kroppens cellenivå og blir med blodet og støtter kroppen der den trenger det.

TILSTANDER SOM OFTE BEHANDLES :

Stress

Svakheter i immunforsvaret

Inflammasjon/betennelser i kroppen

Smerter

Slitenhet

Anspenthet

Hormonubalanse

Jeg tilbyr også å avslutte med dypere massasje/triggerpunktsmassasje eller energiåpninger om man ønsker å kombinere dette.

Ønsker du selv å lære AromaTouch til hjemmebruk ? 

Hånd og fotmassasje eller hel AromaTouch?

Ta kontakt og meld deg på kurs : https://dreams-in-oils.cms.webnode.com/aromatouch-kurs/


KIRURGISK HEALING

Hva er Kirurgisk Healing ?

Kirurgisk healing er en spesiell form for healing der man går inn i energikroppen til klienten og fjerner sperrer og blokkeringer med kirurgiske inngrep.

Istedenfor å jobbe på det fysiske planet, løfter man opp frekvensen et nivå slik at man jobber på et rent energiplan

Kirurgisk healing har som mål å ta bort den negative energien og gjøre energibanene våre rene igjen, slik at vi blir sterkere som personer, både fysisk, psykisk og emosjonelt. 

Under en behandling har den som behandler et team av hjelpere med seg, som hjelper til. Operasjonene utføres med bla.annet energi instrumenter som ikke er fysiske. Instrumentene ligner veldig på våre tradisjonelle instrumenter.

FJERNER NEGATIVE ENERGIER OG BLOKKERINGER I KROPPEN

Kroppen har mange energibaner. Hendelser i livet og negative påvirkninger utenfra, kan legge igjen negative energier i kroppen vår. Dette påvirker oss på en negativ måte. Vi kan bli syke,miste energi, få vondter og det kan føre til negative bivirkninger på vår fysiske og psykiske helse.

Gjennom kirurgisk healing jobbes det direkte på blokkeringer og det vil også gi resultater i ettertid.

Energiene i kroppen stabiliseres og repareres, slik at det blir en naturlig flyt i kroppen.

Man merker som oftest en forbedring etter første behandling, men det kan være greit med en etterbehandling for å forsterke effekten. Det er bla. annet fordi at man jobber med energikroppen, som den fysiske kroppen vil tilpasse seg etter.

HVA ER MERIDIANER ?

Meridianer er kanaler som former et nettverk i hele kroppen. Gjennom dette nettverket flyter også Chi - livsenergien vår.

Blokkeres gjennomstrømningen av chi oppstår smerte, ubehag eller eventuelt sykdom. Da må meridianene stimuleres slik at blokkeringer løsner og energien kan flyte fritt.

Brytes energibanene våre trenger vi hjelp og støtte, noe Kirurgisk healing kan hjelpe deg med<3

KIRURGISK HEALING - CHAKRAPUNKT OG KRYSTALLER

Jeg jobber mye med de 7 chakraene både gjennom Kirurgisk Healing, AromaTouch og med støtte fra krystaller.

MASSASJE

Hva brukes massasje til?

Massasje har eksistert så lenge som menneskene. Alt handler om hudkontakt. Med tiden har forståelsen og kunnskapen om anatomi og fysiologi bidratt til å forme de ulike massasjeteknikkene som eksisterer i dag.

ALLE kan få massasje uansett alder, kjønn, fysikk og sykdomshistorie. Bruken av massasje er i stadig økning og har fått en mer omfattende arena de siste 10 årene. Massasje brukes i dag bla til bedrifter, idrett, helsesektoren, barnehager og hos dyr. De fleste forbinder massasje med velvære og for å redusere stress, men det brukes i langt flere sammenhenger: i psykiatrien for å dempe stress, angst, depresjoner og traumer. I idretten for å forebygge skader og øke prestasjonsnivået. I helsesektoren for slagpasienter, demente, eldre og etter operasjoner...

VIRKNING (hentet fra Norges massasjeforbund)

 • øker metabolisme ( energiomsetningen i kroppen)

 • fremskynder restitusjon etter skade eller inngrep etter at den akutte fasen er over

 • øker leddmobilitet(også kalt Range of Motion ROM), ofte kombinert med aktive og passive bevegelser

 • demper smerter relatert til muskelspenninger og kramper

 • øker blod og lymfesirkulasjon, og gir dermed økt tilgang på oksygen og næringsstoffer til kroppens celler. Samt øker utskillelsen av avfallsstoffer.

 • Øker nivået av hvite blodceller i blodet, særlig av typen lymfocytter. Lymfocyttene "patruljerer" i blodet på jakt etter skadelige stoffer og inntrengere, og er viktige i bestanddeler i immunforsvaret

 • Har positiv effekt på kroppen som helhet grunnet den økte blod - og lymfesirkulasjonen man oppnår med massasjeteknikker som jobber ned i vevet

 • Stimulerer produksjonen av hormonet oxytocin som virker dempende på stresshormoner. Kalles ofte for antistresshormonet og velværehormonet.

Oljer som støtter kroppen under massasjen kan være:

 • balance + lavendel = roe ned/balansere kroppen og klienten lander på benken

 • aromatouch + peppermint = øker blodsirkulasjonen, muskelavslappende

 • deep blue + copaiba = betennelsesdempende

Mange smertetilstander kan lindres med massasje:

 • muskelrelaterte smerter kan kureres med massasje

 • en del betennelsestilstander i senefester kan være forårsaket av muskelspenninger eller aktive triggerpunkt med utstrålende smerte til andre områder av muskulaturen.

 • Skal IKKE benyttes direkte på et område med en aktiv betennelse, men du kan massere muskelspenninger og triggerpunkt i andre deler av muskelen

 • Ofte er betennelsen i senen sekundær til muskelspenninger eller triggerpunktet. Derfor kan man i mange tilfeller fjerne årsaken til betennelsen på denne måten

 • Massasje virker forebyggende på muskelplager

 • Øker restitusjonen i muskulatur etter trening raskere enn ved hvile

 • Hodepine, stresshodepine, migrene, svimmelhet, anspentheter i kroppen kan lindres vha massasje

Ønsker du å lære massasje og hjelpe de du har rundt deg ? 

Ta kontakt og meld deg på kurs: https://dreams-in-oils.cms.webnode.com/massasjekurs/