Energiåpninger

ENGELHEALING MED EDELSTENER

Jeg tilbyr også Englehealing med edelstener

Her jobber jeg med et Stenboard hvor de 36 stenene ligger plassert på en bestemt måte. De henter inn energi og englekraft fra hverandre. Edelsteinskombinasjonen kobler seg opp på noe som kalles Den Andre Realiteten og De Guddommelige Englevesenene, De Hellige Englene av Lys.

Jeg tilbyr tre ulike valg:

  • Steinhealing - opplegg for kroppen. Det er sammen med denne formen for engler, som jeg jobber sammen med gjennom healing med 6 ulike steinlegg på de 6 øverste chakrapunktene våre. Ett legg tar 20min og jeg anbefaler maks 2 legg pr.time.

  • Klienthealing: 

  • Her hentes ny energi og englekraft fra steinene og gir kraften til klienten hvor det er behov gjennom healing.

  • Englemeditasjon i gruppe: Engelmeditasjon er en annen måte å ta imot Englehalingen på igjennom 5 steg. Når man er i en avslappet sinnsstemning, under meditasjon, går halingen dypere inn, åpner opp vår Åndelige Kjernes Energi og lar oss derigjennom se våre liv og vår åndelige vei klarere enn hva vi ellers gjør. Vi lar Den Andre Realiteten heale det som trenger å bli helt, åpne det som kan åpnes opp, la deg forstå det som kan forstås, elske det du trenger å holde kjært, tilgi det som må tilgis, gi slipp på det som må gis slipp på mm.

Den Andre Realiteten gir meg mange nye måter å heale og løse problemer på. Både de fysiske, psykiske og de emosjonelle problemene vi har. Dette er en helt ny måte å jobbe på som vår realitet ikke har kunnet gitt oss, ettersom at vi ikke har hatt denne kontakten, før nå.

Englehealing med edelstener omfavner det dypt åndelige, det guddommelige og hellige. Det hjelper det enkelte mennesket så vel som hele menneskeheten og planeten, Moder Jord. Med andre ord, et kraftig verktøy som virkelig gjør en forskjell<3 Jeg er ydmyk og takknemlig for å få være en av veldig få som er kurset opp på å kunne hjelpe på denne måten.

  • Takk til Naomi Sol, min veileder, kursleder og mentor. Jeg er utrolig glad i deg og så takknemlig og ydmyk for alt du lærer meg <3  https://naomisol.no/


CHAKRAHEALING

Selv om det er hundrevis av chakraer, er det de syv viktigste som vanligvis blir behandlet når det gjelder healing.

Chakraene begynner på bunnen av ryggmargen på punktet av coccyxbenet og reiser deretter oppover ryggmargen til den øverste delen av hodet.

Dette er Rotchakra, Sakral chakra, Solar Plexus chakra, Hjertechakra, Halschakra, Tredje øye-chakra og Kronchakra.

Anodea Judith, verdens ledende Chakra-ekspert og Energy Healer, definerer chakraer som "organisasjonssentre for mottak, assimilering og overføring av livsenergi."

Hun sier: "Chakraene integrerer sinn, kropp og ånd i en full spektrumopplevelse."

Derfor er målet bak all åndelig praksis å nå et sted hvor det er balanse mellom ånd, kropp, jord og helse, universalitet og forankring

Under kurs kan du finne noen fantastiske teknikker som brukes til å rense og helbrede chakraene. 

Klikk her for å se om du finner et kurs som passer deg :

https://dreams-in-oils.cms.webnode.com/kurs/
Klikk her for å begynne å skrive. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

CHAKRADANCE

Gjennom Chakradans kan du ved hjelp av musikk og bevegende meditasjon åpne, heale og balansere de ulike chakraene dine.

"MOVE YOUR CHAKRAS & CHANGE 

YOUR LIFE"

Når energi-hjulet eller en Chakra sitter fast, kan det være fordelaktig å frigjøre energien eller prana ved å bruke bevegelse.

I utgangspunktet handler det om balanse, og dette kan være symptomer på ubalanserte eller blokkerte chakraer som påvirker sinnet, kroppen eller ånden. Som et resultat blir det manifestert i alle aspekter av livet ditt - helse, økonomi, forhold, karriere og åndelighet.

Hvis du ønsker å leve et meningsfylt og balansert liv, er det viktig å komme til en fullstendig tilpasning i alle aspekter av ditt vesen.

Når syv chakraer - som representerer de syv hovedaspektene i din menneskelige opplevelse - bringes i balanse, vil den universelle livskraftenergien strømme gjennom deg fritt og uanstrengt og du vil begynne å leve det livet du alltid har drømt om.

Hvis du vil lære å helbrede og innrette de syv chakraene dine for å bringe balanse i livet ditt, kan du delta på ulike kurs.

Jeg kjører ulike onlinekurs og helgekurs der vi danser oss igjennom de ulike chakraene og åpner opp for nye energier til å flyte gjennom deg<3

Klikk her for å se om du finner et kurs som passer deg :  https://dreams-in-oils.cms.webnode.com/chakradans/

Under hver fullmåne, bli med på en dansende fullmånehealing <3 

Se videoen under.