KONTAKT MEG

Jeg heter Monica Settem er 45år og er Wellness Advocate for doTerra, sertifisert innen klassisk massasje, triggerpunktsmassasje, Kirurgisk healing, Englehealing med edelstener, Board of Angels og Rensing. Her jobber jeg mye med energibanene i kroppen, fjerner blokkeringer slik at energien kan flyte og vondter forsvinner. 

Høsten og våren 2020/2021 holder jeg på å sertifiserer meg i "Fordypning i reflexologi" slik at jeg kan gi mer massasje med fokus direkte på flere reflexologipunkt. Samtidig som jeg også går kurs for å bli en meditasjonslærer/mindfullness, slik at jeg kan tilby dette for ulike grupper mennesker. Jeg ble nå i sommer ferdig sertifisert i Chakradance og er midt i Chakrahealingkursene mine. Så dette er et utrolig spennende år, på alle vis.

Jeg videreutdanner meg også som mentor/veiledningspedagog på NTNUI skoleåret 2020/2021.

Jeg har vokst opp i Surnadal der jeg var en aktiv håndballspiller, målvakt, fra jeg var 8-18år og trente deretter aktivt i Tae Kwon-do både i Surnadal og Trondheim. Her jobbet jeg mye med både fokus, pust, konsentrasjon, meditasjon og gikk kurs i  Chi Gong.

Noen av mine "superpowers" er at jeg er en god lytter, SUPER EMPATISK, høysensitiv og er genuint interessert i å hjelpe andre mennesker i livet, der de er akkurat nå. Mine hender hjelper deg.

Jeg jobber som adjunkt på en ungdomsskole i Trondheim på 20ende året. Jeg brenner spesielt for barn og ungdom og har vært trener for to håndballlag på Kattem i over 10år + drevet Hybris teaterlag i over  8 år på Heimdal for barn/unge fra 6-20år.

De tre siste årene har jeg avsluttet mine verv og startet min nye reise som jeg lenge har satt på vent. Jeg har kurset meg opp, sertifisert meg og driver firmaet "Dreams in oils". Jeg har kontor på Heimdal og i Surnadal, der jeg tilbyr mine kunder ulike alternative måter å støtte seg selv på.

Hvorfor, lurer du ?Jeg ønsker å støtte egen familie og meg selv gjennom naturlig og holistisk helse. Alt henger sammen og alt påvirker hverandre, En balanse i kroppen gjør at kroppen og helsen er bedre. De eteriske oljene er en naturlig del av hverdagen vår. Den støtter oss ift søvn, stress, konsentrasjon, betennelser, hormonplager, mage/tarm, hodepine og spenninger. Nå ønsker jeg å nå ut til dere alle sammen med mine hjelpemidler for en bedre fysisk og psykisk helse<3

Dreams in oils

Øvre Flatås veg 4D, 7079 Flatåsen, 2 etg Flatåsen Senter 

Storsvingvegen 8, 6650 Surnadal

Telefonnummer: (+47) 99323071
Epost: dreamsinoils@gmail.com 

Facebookhttps://www.facebook.com/groups/593099587839367/

Instagram: https://www.instagram.com/dreams_in_oils/

Digitale gavekort: https://dreamsinoils.givn.no/

Åpningstider

Tirsdag og Torsdag : kl. 17:00 - 22:00 og etter avtale
Siste helg i hver mnd i Surnadal: Fredag: kl 18 -22, Lørdag -Søndag : 10 -16