Kurs

Det vi må lære før vi kan gjøre det, det lærer vi ved at vi gjør det. 

- Aristoteles

Jeg arrangerer ulike typer kurs:

  1. Hånd og fotmassasje for voksne, ansatte ved sykehjem/eldrehjem/ulike boliger/barnehager og for ungdom. 

Her lærer de hvor viktig berøringen er og hvor lite som skal til for at man kjenner at kroppen får en naturlig støtte gjennom oljene som brukes og bevegelsene som er bevisst etter energibanene i hånden og foten. Så må vi heller ikke glemme at håndflaten og fotbladet har reflexologypunkt for hele kroppen. Denne berøringen støtter så mye mye mer enn vi er klar over, og berøring er det første vi får og det siste vi mister før vi dør. Derfor er dette så viktig for både babyer -barn -unge-ungdom-eldre og gamle.

2- Kurs i "AromaTouch til hjemmebruk"  til par, voksne som ønsker å lære denne fantastiske "gaven å gi" til de som en er glad i.. 

3. Introkurs om eteriske oljer og hvordan de kan støtte hver enkelt i hverdagen ift inneklima, fysiske og psykiske plager.

Jeg brenner for å jobbe og bidra spesielt inn imot ungdom og de vanskene de har . Jeg vet at oljene hjelper imot både angst, stress, konsentrasjonsproblemer og uro mm. 

Flere sliter også med betennelser de ikke blir kvitt, at de ikke får til å gå til ro til kvelden og at de er slitne hele tiden. Jeg ønsker å gi et tilbud til de ungdommene som trenger en energiboozt til kroppen gjennom AromaTouch. 

Samtidig ønsker jeg å strekke en hånd ut imot småbarnsforeldre / tenåringsforeldre og lære bort aromatouch sin hånd og fotmassasje og klassisk massasje.

Jeg ønsker å fokusere på å ha tid med barna på en annen måte den lille tiden de har sammen på ettermiddag/kveld : det å skape gode rutiner med ro før leggetid mm vha for eksempel en hånd og fotmassasje? Men ønsker også å nå ut imot foreldre som har barn med mye energi og uro i seg. Jeg håper også å få holde kurs i babymassasje og oljebruk inn imot denne gruppen, på helsestasjoner.

Voksne har også plager ift energimangel , ofte dårlig immunsystem som påvirker hverdagen/treningsformen, samt innflammasjoner i ledd og muskler. Vi kan støtte oss selv og vår egen fysiske og psykiske helse vha enkle grep med eteriske oljer<3

4. Massasjekurs : 

Rygg og nakkemassasje til hjemmebruk eller hånd og fotmassasje ? Valget er ditt. Til par, trenere, ungdom og voksne som vil lære enkel svensk grunnleggende massasje. 

5. Chakradans : 

Til deg som er åpen for det alternative og liker å bevege deg til musikk. 


Klikk her for å begynne å skrive. Doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae.

Klikk her for å begynne å skrive. Descripta uttro quas scriptar sit amet. Duo quas scripta nominavi ea eam ex. Ei has mundi viderer moderatius.