Monica Settem

Me & my dreams

Mindfullness - Meditation - Breath - NatureLove - Smile

DRØMMEN OM ET MER HOLISTISK OG RENERE LIV

Jeg heter Monica Settem og bor i Trondheim. Jobber som adjunkt ved en ungdomsskole i Trondheim. Samtidig er jeg grûnder og sjefsredaktør for bedriften min, Dreams in oils. Jeg jobber også som veileder inne på W-Call Norge.

Min drøm er å dele kunnskap om naturens immunforsvar og holistisk helse. Hvordan dette kan bidra og støtte til god helse og styrke mennesker emosjonelt, psykisk og fysisk.

Jeg gir ulike behandlinger som på en trygg og effektive måte skaper balanse i kroppen sammen med kraften av eteriske oljer: AromaTouch, Massasje, Mindfullness, Meditasjon, Kirurgisk Healing og Englehealing med edelstener er noen av de kraftfulle verktøyene jeg benytter meg av. Verktøy jeg ønsker å gi andre, men også dele/ lære bort, slik at DU kan ta dette med hjem.

Vår hverdagslige helse er viktig for at vi skal fungere, føle oss sunne,friske og ha det bra.

En time hos meg skal føre til at Du får ro, energi, blir avslappet, fokusert og mer klar til å ta tak i livet. Energiblokkeringer fjernes. Du føler at kroppen er satt på "reset" og at DU lever! Behandlingen påvirker deg både mentalt, fysisk og emosjonelt.

Jeg er utdannet adjunkt m/spesialpedagogikk og som mentor/veiledningspedagogikk, sertifisert innen AromaTouch via doTerra, Sertifisering i Grunnleggende Svensk Massasje og Triggerpunktsmassasje via Axis. Kirurgisk Healing, Englehealing med edelstener, Board of Angels og Rensing via NaomiSol. Mindfullness og Chakradance via DailyOM og Meditasjon via Centreofexcellence og Reflexologi via Udemy.